Gündem

Ankara-İstanbul yolu kısalıyor 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında seyahat süresinin kısaldığını duyurdu. 

Abone Ol


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ankara- İstanbul yolunda ulaşımın daha konforlu ve daha hızlı hale geleceğini duyurdu.  


Yapılan açıklamaya göre, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında T27 aç-kapa-diyafram, T26, T24 tünelinin bir kısmı, Doğançay Ripajına bağlanacak. Seyahat süresi 30 dakika kısalacak ve ulaşımımız daha konforlu ve daha hızlı hale gelecek. 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle, ““Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında T27 aç-kapa-diyafram, T26, T24 tünelinin bir kısmı, Doğançay Ripajına bağlanacaktır. Bununla birlikte seyahat süremiz 30 dakika kısalacak; ulaşımımız daha konforlu ve daha hızlı hale gelecektir.” Demiryollarımızın hızlı, konforlu ve daha keyifli hale gelmesi için özveriyle çalışan demiryolcularımızdan herkese günaydın”