Atatürk'ün emri ile 1932 yılında kurulan Ankara Kulübü Derneği, Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezinde yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

Mevcut başkan Dr.Metin Özaslan'ın oluşturduğu yeni listeye rakip çıkmazken; tek adayla girilen başkanlık yarışını yeniden Dr.Metin Özaslan kazandı. Ankara Kulübü Derneği yönetiminde en çok dikkat çeken isimlerin başında ise Ankaralı sanayici Haydar Erseven geldi.

"Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde "Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde

aptığı açıklamayla Ankara Kulübü Başkanı Dr.Metin Özaslan'a kendisini yönetime davet ettiği için teşekkür eden Haydar Ersever şunları söyledi:

 Ankara Kulübü köklü değerleri ilkeleri olan bir camia , kökleri Türk Milletinin en temel değerlerine dayanan Ankara Kulübü uzun zamandır Sayın Genel Başkanımız Dr.Metin Özaslan liderliğinde Ankara'da ve dünyanın birçok noktasında başarılı çalışmalara imza attı. Bizler de bu çalışmaların devamlılığını sağlamak ve bu çalışmaların verimini arttırmak, projeleri daha da ileriye taşımak için yönetim kuruluna girmiş bulunuyoruz. Ankaramıza, Ankara Kulübümüze, camiamıza elimizden gelen ne varsa vermeye hazırız. Yönetim olarak başta Genel Başkanımız Sayın Dr.Metin Özaslan'la birlikte en iyi şekilde çalışacağımıza inanıyor ve camiamıza layık olacağımızı düşünüyorum.

Kongre sonunda yönetim kurulu şöyle oluştu.
1.Dr.Metin Özaslan
2.Ömer Ağa Kurt
3.A.Emel Koç
4.Serpil Yıldırım
5.Kadir Çimen
6.Musa Gökalp Gözübenli
7.Naşit Tosun
8.Gürcan Maden
9.Haydar Erseven
10.Ayşe Tuncay Kaya
11.Murat Kocakök
12.Fatih Kubat
13.Akkız Dilan Gündoğan
14.Mehmet Selim Öztürk
15.Emirhan Güler
DENETİM KURULU (ASİL)
1. Bayram Duman
2.Sahir Keskin
3.Çağrı Karapınar
ETİK VE DİSİPLİN KURULU (ASİL)
1.Ruhi Ceylan
2.Bulut Oğuz Bölük
3.Tane Özek
4.Cengiz Albayrak
5.Pınar Sert
ONUR KURULU(ASİL)
1.Dr.Bülent Kalıpcı
2.Fethi Yaşar
3.Yakup Odabaşı
4.Nevzat Ceylan
5.Şevket Bülent Yahnici
6.Selahattin Ekremoğlu
7.Ferhat Selamoğlu
8.Osman Sungur
9.Nejla Güngör Çevik
10.Ömer Seymen
11.Faruk Köylüoğlu
12.Baki Kerimoğlu
13.Orhan Pekbay
14.Müjgan Yediçam Atak
15.Kazım Ünal Yüzbaşı

Muhabir: Onur Dedeoğlu