"Kids Expo: Çocuklar İçin Her Şey" temalı fuar, farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik ürün ve hizmetleri kapsayacak. Etkinlikte, bebek ürünleri, çocuk eğitim ve öğretimi, oyuncaklar, eğitici oyuncaklar, çocuk edebiyatı, sağlıklı beslenme, spor ve fiziksel gelişim, yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler, çocuk modası, internet güvenliği teknolojileri ve çocuk turizmi gibi konular öne çıkacak. 

Şirketleri KVKK uyum sürecinde zorlu dönem bekliyor Şirketleri KVKK uyum sürecinde zorlu dönem bekliyor

Ankara Sanayi Odası, etkinliğe ilişkin detaylı bilgi paylaşarak fuar yetkilileri ile iletişime geçileceğini duyurdu.  

Ankara Sanayi Odası tarafından yayılanan duyuruda, “Sayın Üyemiz, 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yazısına atfen; 'Turkmen Expo' işbirliğinde "Kids Expo, Çocuklar İçin Her Şey" konulu Uluslararası Sergi-Fuarı'nın Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 19-22 Ağustos 2024 tarihlerinde Aşkabat'ta düzenleneceği belirtilmektedir. 
Yazıda devamla, söz konusu fuarın temalarının farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik çeşitli ürün ve hizmet kategorilerini kapsadığı belirtilerek; bunlar arasında bebeklere yönelik ürün ve hizmetler, çocuk eğitim ve öğretimi, oyuncaklar ve eğitici oyuncaklar, çocuk edebiyatı, sağlıklı beslenme, spor ve fiziksel gelişim, yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler, çocuk modası, çocuklara yönelik internet güvenliği teknolojileri ve çocuk turizminin yer aldığı ifade edilmektedir. 
Bu çerçevede, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere https://kids.turkmenexpo.com adresinden ulaşılabilmekte olup, sorularınız için iletişim bilgileri aşağıda sunulan fuar yetkilileri ile irtibata geçilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.”  ifadeleri kullanıldı.  
 

Muhabir: Cansel Yıldız