Ankara Ticaret Odası (ATO), "Türk İş Dünyası için Ekvador, Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti'nde Yeni Ufuklar" başlıklı bir işbirliği ve yatırım fırsatları etkinliği düzenliyor. Etkinlik, bu ülkelerdeki iş ve yatırım fırsatlarını Türk iş dünyasıyla paylaşmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST heyecanı başladı TEKNOFEST heyecanı başladı

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ekvador'un Türkiye Büyükelçisi H.E. Mrs. Lourdes Puma Puma, El Salvador'un Türkiye Büyükelçisi H.E. Hector Jaime, Guatemala'nın Türkiye Büyükelçisi H.E. Eduardo Hernández, Dominik Cumhuriyeti'nin Türkiye Büyükelçisi H.E. Elvis Alam, Türkiye'deki Ekvador Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cristóbal Albán, El Salvador Büyükelçiliği Türkiye Ticaret Müşaviri Jessica de Blanco, Türkiye'deki Guatemala Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Stephanie García, Dominik Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Rocío Fernández ve ATO üyesi davetlilerin katılacağı program 5 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik, ATO Congresium Duatepe Salonu'nda saat: 14:00 - 17:00 saatleri arasında düzenlenen panelle başlayacak. 

    Panel oturumlarının ardından düzenlenecek olan networking oturumunda, katılımcılar Ekvador, Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti'nden gelen özel kahvelerin tadımını yapma fırsatı bulacak. Bu oturum, iş dünyası profesyonelleri için uluslararası bağlantılar kurma imkanı sağlayacak.

    Etkinlik Hakkında üyelerine bilgi veren Ankara Ticaret Odası, "Türk İş Dünyası İçin Ekvador, Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti’nde Yeni Ufuklar’’başlıklı iş birliği ve yatırım fırsatları toplantısı, Eylül ayında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek. Üyelerimizi, Orta Amerika'nın hızla büyüyen pazarları Ekvador, Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti hakkında bilgi edinmeye ve yeni iş fırsatlarını değerlendirmeye davet ediyoruz. 5 Eylül 2024, Perşembe 14:00 - 17:00 ATO Congresium Duatepe Salonu" şeklinde açıklama yaptı.

    Muhabir: Sevda Ecem