Ankara'nın Çankaya İlçesinde bulunan Çiğdem Mahallesi Can Yücel Parkı'nda yaz konserleri düzenlenmeye devam ediyor. Çiğdem Mahallesi Muhtarlığı ve Çiğdemim derneği öncülüğünde düzenlenen konserler serisi, Ankaralıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Konserler, ücretsiz olarak sunuluyor ve müzikseverlere ve Çiğdem mahallesi sakinlerine keyifli anlar yaşatıyor. 


Fatih Veli Ölmez Konseri 22 Ağustos'ta 

22 Ağustos Perşembe günü saat 20:30'da, Can Yücel Parkı'nda Çiğdem Mahallesi sakinlerini bir araya getirecek yeni bir konser düzenleniyor. Fatih Veli Ölmez'in sahne alacağı konser ücretsiz olarak izlenebilecek.  

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı

Çiğdem Mahallesi'nde yaz boyu devam eden park konserleri, ücretsiz olarak sunulmakta ve geniş bir müzik yelpazesi sunmaktadır. Bu etkinlikler ile mahallenin birlik ve beraberliği sağlanmakta aynı zamanda mahalle sakinlerinin kültürel ve sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amaçlanıyor. 
Çiğdem Park Konserleri hakkında çağrı yapan Çiğdemim derneği başkanı Fatih Fethi Aksoy, “Sevgili komşularımız bu akşam süper bir park konseri ile birlikte olacağız. Konuğumuz Fatih Ölmez ile cem Karaca şarkıları konserimize bekliyoruz” çağrısı yaptı. 

Muhabir: Cansel Yıldız