Ankara Ticaret Odası (ATO) yeni imzalanan protokol hakkında bilgilendirme yaptı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran tarafından yapılan açıklamaya göre, MBT Teknik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Alman Master Builders Solutions ile gerçekleştirdiği yatırım iş birliği imza törenini ATO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MBT Teknik Yapı Kimyasalları'ndan Alman Master Builders Solutions ile Yeni Yatırım İş Birliği

Ankara merkezli Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları San. Tic. A.Ş. ve İstanbul merkezli Nanotek İnşaat Sanayi ve Yapı Malzemeleri Tic. A.Ş. ortaklığında kurulan, Türkiye'nin önde gelen yapı kimyasalları şirketlerinden MBT Teknik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe yenilikçi beton katkı maddeleri ve çözümleriyle tanınan global lider Alman Master Builders Solutions ile önemli bir yatırım iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği imza töreni, Ankara Ticaret Odası (ATO) ev sahipliğinde düzenlendi.

Törene, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay’ın yanı sıra Master Builders Solutions CEO'su Dr. Boris Gorella, Nanotek İnşaat Sanayi ve Yapı Malzemeleri Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Beran Beran, MBT Tech Genel Müdürü Suat Seven, Aykimtaş Yapı Kimyasalları'ndan iş insanları Lut Sungur, Musa Can Baran, Onur Can Baran, Ali Rıza Sungur, Mansur Bayrak, Hamza Bayrak ve Murat Erberdi katıldı.

Bu uluslararası iş birliği, Türkiye'nin yapı kimyasalları sektöründe önemli bir üretici ve ihracatçı olarak dünya pazarlarındaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Yenilikçi ve güvenilir ürün çözümleri sağlayan bu iş birliği, sektördeki teknolojik ilerlemeler ve global pazarda rekabet gücünü artırma yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

TEKNOFEST heyecanı başladı TEKNOFEST heyecanı başladı

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran konuya lişkin yaptığı açıklamada, "Uluslararası alanda sağlanan bu iş birliğinin, yapı kimyasalları sektöründe önemli bir üretici ve ihracatçı durumunda olan ülkemizin dünya pazarlarındaki konumunu daha da güçlendireceğine inanıyorum. Teknolojik, yenilikçi ve güvenilir ürün ve çözümler sağlayan yapı kimyasalları sektörünün güçlendirilmesine yönelik atılacak her adım, ülkemizin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün gelişimi ve ekonomimize katkı açısından önemli olacaktır." ifaddelerini kullandı.

Muhabir: Cansel Yıldız