"E-Ticaret & E-İhracat Paneli", 16 Ekim 2024 tarihinde saat 19.00'da Ankara Kalkınma Ajansı Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan panelde katılımcılara, e-ticaret ve e-ihracat süreçlerinin gelişimi, yeni stratejiler, hukuki düzenlemeler ve dijital pazarlama üzerine önemli bilgiler aktarılacak.

Artçı depremler neden olur? Artçı depremlerin yapısı Artçı depremler neden olur? Artçı depremlerin yapısı

Açılış konuşmaları (Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Duhan Kalkan ve UTEP Ankara Başkanı Metin Pile tarafından yapılacak olan etkinlikte, e-ticaret ve e-ihracat alanında deneyim sahibi konuşmacılar yer alacak. Konuşmacılar arasında; İlkean Soluk (Trendyol, Satış ve İş Geliştirme Uzmanı),Av. Mehmet Mücahit Arvas (Marvas Legal, E-Ticaret Eski Daire Başkanı),Onur Sarıoğlan (Ticaret Bakanlığı, E-İhracat Daire Başkanlığı, Ticaret Uzman Yardımcısı) yer alıyor .

E-ticaret ve e-ihracat konularında bilgi edinmek ve sektörün önde gelen isimlerinden tecrübeler öğrenmek isteyenlerin katılabileceği panel, sektördeki profesyonelleri ve bu alanda kariyer yapmak isteyenleri bir araya getirerek, güncel gelişmeler hakkında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Kaynak: Fatma Doğanay