Oyun dünyasının kalbi, Ankara’daki Atlantis ve Cepa AVM'lerinde atmaya devam etti. 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Gaming Parkour turnuvası, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Teknosa iş birliğiyle organize edildi. Yoğun ilgi gören etkinlik, katılımcıların rekor kırmak için gösterdikleri çabalarla büyük bir heyecana sahne oldu. Katılımın yüksek olması sebebiyle her iki alışveriş merkezinde de etkinlik saatleri uzatıldı. Yarışmacılar büyük ödüle bir adım daha yaklaşmak için tüm yeteneklerini ortaya koydu.

Gaming Parkour GIST 2024’te de Devam Edecek

Gaming Parkour turnuvasının bir sonraki durağı, 13-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Gaming İstanbul (GIST) 2024 olacak. Oyun dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan GIST, binlerce oyun severi bir araya getirecek. Turnuvada rekabetin zirveye çıkması beklenirken, teknoloji tutkunları ve oyuncular, unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Gaming Parkour’un GIST ayağı, turnuvanın en heyecanlı aşamalarından biri olarak öne çıkıyor.

Büyük Ödül Heyecanı Tırmanıyor

Turnuva serisinin her aşaması, büyük finale doğru ilerleyen oyuncular için bir fırsat sunuyor. Kasım ayına kadar sürecek olan turnuvada her etkinliğin birincisi büyük finale katılmaya hak kazanacak. Finalde ise toplamda 12 finalist büyük ödül olan 300 bin TL değerindeki Teknosa hediye çekini kazanmak için yarışacak. Bunun yanı sıra her etkinliğin birincisi 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendirilirken, ikinciye Lenovo oyuncu kulaklığı, üçüncüye ise Lenovo Mouse veriliyor. Ayrıca, turnuvaya katılan her yarışmacı Lenovo çantası kazanarak etkinlikten eli boş dönmüyor.

Turnuva Takvimi 

Gaming Parkour turnuvasının ilerleyen aşamaları ise şu tarihlerde gerçekleşecek:

Türkiye, kompozit merkezi olma yolunda hızla ilerliyor Türkiye, kompozit merkezi olma yolunda hızla ilerliyor

  • 13-15 Eylül 2024 - GIST 2024, Yenikapı Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi
  • 5 Ekim 2024 - İstanbul, Vadistanbul
  • 6 Ekim 2024 - İstanbul, Tepe Nautilus
  • 19 Ekim 2024 - Eskişehir, Espark
  • 23 Kasım 2024 - İstanbul, ESA
Kaynak: İHA