TechAnkara Proje Pazarı, kısa vadeli hedeflerine tamamen, orta vadeli hedeflerine ise büyük oranda ulaştı! Girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi amaçlayan bu etkinlik, Ankaralı girişimcilerin dünya çapında tanınmasına olanak tanıyor. 23 Eylül'de Congresium'da düzenlenecek olan TechAnkara Proje Pazarı 2024, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi ve ticarileştirilmesi için büyük bir fırsat sunuyor.

TechAnkara Proje Pazarı, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından koordine edilen ve 2014 yılından bu yana yürütülen bir teknoloji buluşması. Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı’nın yararlanıcı olduğu ve Ankara’daki teknoloji geliştirme bölgelerinin ve ASO'nun ortak olduğu bu proje, girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla hayata geçirildi.

Etkinliğe katılan girişimcilere fuar alanı ve stand hizmetleri tahsis edilirken, yatırımcılar, müşteriler, mentorlar ve danışmanlarla ikili iş görüşmeleri düzenlenecek. Ankara Kalkınma Ajansı, girişimcilerle kurulan iletişimi etkinlik sonrasında da sürdürerek operasyonel destek sağlayacak ve sürdürülebilir işbirlikleri kuracak.

Bu yılki etkinlikte, en iyi projeler ödüllendirilecek:

Bakan Şimşek duyurdu: Kazançlarını doğru beyan etmeyen sporcular izaha davet edilecek Bakan Şimşek duyurdu: Kazançlarını doğru beyan etmeyen sporcular izaha davet edilecek

Birincilik Ödülü: 300.000 TL

İkincilik Ödülü: 200.000 TL

Üçüncülük Ödülü: 100.000 TL

Muhabir: Sevda Ecem