20 Ekim'de CSO Ada Ankara BANKKART Mavi Salon’da sahnelenecek olan müzikalde, sanatın büyülü dünyası ile tanışan bir çocuğun hayatındaki değişim anlatılıyor.

Mamak'ta edebiyat rüzgarı: "Mamak Edebiyat Günleri" başlıyor Mamak'ta edebiyat rüzgarı: "Mamak Edebiyat Günleri" başlıyor

ŞİRİN DÜŞLER ÇOCUK MÜZİKALİ KONUSU

Murat Yener Yıldırım'ın yazdığı ve Soner Satı'nın sanat yönetmenliğini yaptığı eserde, teknolojiye bağımlı hale gelen ve yalnızlaşan Şirin'in düşlerinde çıktığı masalsı yolculuk konu ediliyor. Bale, halk dansları, modern dans, sinema ve tiyatronun iç içe geçtiği bu gösteri, Şirin'in sanatla tanışıp teknoloji bağımlılığından kurtulmasını eğlenceli ve öğretici bir şekilde sahneye taşıyor.

80 kişilik dansçı kadrosu ile sergilenecek müzikalin koreografisi Sinem Satı ve Hande Şuvak’a ait. Çocuk topluluğu sorumlusu Oya Hazer’in katkılarıyla hazırlanan eseri, Ankara Devlet Sahne Sanatları Çocuk Akademisi öğrencileri sergiliyor.

4 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan gösteri, 50 dakika sürecek ve sanatsever miniklere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Kaynak: Fatma Doğanay