Yaşam

Ankaralılar bu akşam "Hipnozcu" tiyatro oyunuyla büyülenecek!

Ankaralı sanatseverler, bugün akşam Şato Yazar Sahne'de gerçekleşecek olan "Hipnozcu" isimli tiyatro oyunuyla büyülenecek. Evliliğinde sıkıntılar yaşayan bir kadının karşılaştığı tuhaf ve komik olayları işleyen oyunda, renkli karakterler ve beklenmedik gelişmeler seyirciyi güldürüp düşündürecek.

Abone Ol

Ankara'da tiyatro tutkunlarının merakla beklediği "Hipnozcu" isimli oyun, bu akşam seyirciyle buluşacak.

BİRBİRİNDEN YETENEKLİ EKİP HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK

Vassly Sigarov'un kaleme aldığı, Hüseyin Mevsim'in çevirdiği oyunda yönetmen koltuğunda Yasir Tantaş oturuyor. Oyuncu kadrosunda Ayşe Nur Şahan, M. Furkan Gölbaşı ve Süleyman Ceylan yer alıyor. Teknik ekipte Görkem Ersayar (teknik), Kutluhan Çağlar (dekor), İshak Aydın (kostüm) ve Sezgin Gezer (müzik ve ışık tasarımı) görev yapıyor.

OYUNUN KONUSU OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ

Oyun, evliliklerinde türlü sıkıntılar yaşayan bir kadının kararıyla eve çağrılan hipnozcunun ardından gelişen komik ve sürpriz dolu olayları konu alıyor. Seyircileri hem güldürecek hem de düşündürecek olan bu eğlenceli tiyatro deneyimini kaçırmayın.

Oyun, bu akşam saat 19.30’da tiyatro severler için perdelerini açacak. Birbirinden etkileyici programlara ev sahipliği yapan Şato Yazar Sahne’de gerçekleşecek olan oyun, seyirciyi adeta düşünce dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkaracak.