AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyet, Ankara'nın ulaşım ihtiyaçlarını değerlendirmek üzere Ankara Garı'nda bir araya geldi. Bu önemli toplantıya İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri ve belediye başkanları da katıldı.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: Fırınlarda sıkı denetim dönemi başladı Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: Fırınlarda sıkı denetim dönemi başladı

Toplantının amacı, Ankara'nın mevcut ulaşım altyapısının değerlendirilmesi, sorunların tespit edilmesi ve çözüm önerilerinin geliştirilmesiydi. AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, bu önemli buluşmanın detaylarını paylaştı:

“Ankara Garı’ndaydık. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’nu, İl Başkanımız Hakan Han Özcan, Milletvekillerimiz, İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımızla ziyaret ederek, Ankara’mızın ulaşım ihtiyaçlarını değerlendirdik. Sayın Bakanımıza çözüm odaklı yaklaşımları dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Toplantıda; Ankara’nın yüksek hızlı tren ağının genişletilmesi ve mevcut hatların kapasitesinin artırılması gerektiği, Ankara’nın metro ve tramvay hatlarının genişletilmesi, mevcut hatların iyileştirilmesi, şehirdeki trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni projelerin ve yatırımların hayata geçirilmesi, teknolojinin kullanılarak ulaşımın daha verimli hale getirilmesi ve şehirde akıllı ulaşım sistemlerinin yaygınlaştırılması üzerinde duruldu.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş