Başkent OSB Bölgesi ve Eti Lojistik iş birliğinde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcilerinin katılımlarıyla “Başkent OSB Eti Lojistik Intermodal Demiryolu Terminali Tanıtımı” gerçekleştirildi.

Programda, Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Feriha MERT, İklim Değişikliği ve Politikaları Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tekin ALTUĞ, Kalyon PV Sürdürülebilirlik Müdürü Ömer KOTAN ve Körfez Ulaştırma Genel Müdürü Tufan BAŞARIR’ın katılımlarıyla “Çevreci Yaklaşımlar Paneli” de düzenlendi.

Düzenlenen tanıtım toplantısı ve panele TCDD Genel Müdür Yardımcıları Selim KOÇBAY ve Çetin ALTUN da katılım sağladı.

Ekimde bunu yapmayan EYT’liler emeklilik hakkını kaybedecek! Ekimde bunu yapmayan EYT’liler emeklilik hakkını kaybedecek!

Ankara ve çevre illerinde faaliyet gösteren sanayi ve işletmelerin lojistik ihtiyaçlarına çözüm getirecek olan “Ankara’nın Demiryolu Limanı” Başkent OSB Eti Lojistik Intermodal Terminali, Anadolu’nun merkezinden Türkiye'nin tüm limanlarına 24 saatten kısa sürede erişim imkânı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Ankara ve komşu illerdeki firmaların, Türkiye’nin deniz limanları ve dünya ticareti ile entegrasyonunu hızlandıracak.

Başkent OSB Eti Lojistik Intermodal Terminali, tüm limanlara demiryolu ile doğrudan bağlantılı, deniz yükünün iç kesimlere taşınması için bir aktarma merkezi olarak işlev görecek olan

Muhabir: Bünyamin Altıntaş