Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

ABB tarafından yapılan açıklamada, itfaiye teşkilatının daha etkili çalışabilmesi adına önemli adımlar atıldığı vurgulandı. Bu kapsamda, araç filosu genişletilirken personel sayısının da artırıldığı belirtildi. Aynı zamanda, mevcut itfaiye istasyonlarının yenilenmesi ve modernleştirilmesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

İstasyon Sayısı 51'e Yükselecek

Başkent genelinde şu an 48 olan modern itfaiye istasyonu sayısının, Sincan, Yenimahalle ve Çamlıdere'de inşası süren üç yeni istasyonun tamamlanmasıyla birlikte 51'e çıkacağı bilgisi paylaşıldı. Bu gelişme, Ankara’nın olası acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale edebilme kapasitesini güçlendirecek.

Yeni Projeler Yolda

Ankara İtfaiyesi, yalnızca mevcut projelerle sınırlı kalmayarak, Pursaklar, Kalecik, Bala, Güdül, Mamak Natoyolu, Etimesgut Eryaman, Altındağ Karapürçek ve Nallıhan Çayırhan’da da sekiz yeni modern itfaiye istasyonunun kurulması için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu projelerle, başkent genelinde acil durum müdahale noktalarının sayısının daha da artırılması hedefleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı