Zonguldak bu haberle sarsıldı: 'Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı' Zonguldak bu haberle sarsıldı: 'Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı'

Antalya Havalimanı'ndaki engelli tuvaletinde görevli temizlik personeli, temizlik sırasında klozetin içinde yenidoğan bir bebekle karşılaştı. Durumu hemen polise bildiren görevlinin ihbarı üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.

Şüpheliler Ülkeden Kaçmak Üzereydi

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bebeği klozetin içine bırakan kişilerin kimliklerini tespit etti. Olaydan kısa bir süre sonra, Rusya uyruklu E.B. ve aynı isimde bir başka kişi, hızlı bir şekilde pasaport kontrolüne giderek ülkeden çıkış işlemlerini gerçekleştirmeye çalışıyordu. Ancak güvenlik güçlerinin müdahalesiyle, Moskova uçağına binmek üzere olan şüpheliler havalimanında gözaltına alındı.

Bebek Tedavi Altına Alındı

Yeni doğmuş bebeğe sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Durumu stabil hale getirilen talihsiz bebek, ileri tetkik ve tedavi için hastaneye kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün olaya ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi