Uzmanı uyarıyor: İnternetten altını ucuza alayım derken dolandırılmayın! Uzmanı uyarıyor: İnternetten altını ucuza alayım derken dolandırılmayın!

Ankara Ticaret Odası’nın son zamanlarda uluslararası iş insanlarından oluşan işbirliği heyetleriyle yoğun görüşme trafiği dikkat çekiyor.

Ankara Ticaret Odası sosyal medya hesaplarından yapılan son açıklamada Başkan Gürsel Baran’ın Birleşik Krallık Lordlar Kamarası üyelerini ağırladığı duyuruldu.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Lordlar Kamarası üyeleri, milletvekilleri, siyaset ve iş dünyası temsilcilerinden oluşan Birleşik Krallık Heyeti, gayrimenkul, tıbbi malzeme ve ilaç üretimi, gıda paketlemesi gibi alanlarda tedarik ve iş birlikleri kurmak üzere görüşmeler yapmak amacıyla Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti” denildi.

Görüşmeye ATO Başkanı Baran’ın yanı sıra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ile Yunus Emre Enstitüsü İngiltere Şubesi yetkilileri de katıldı. Görüşmede ayrıca ATO meclis üyesi aynı zamanda Sağlık İşverenleri Sendikası (SEİS) Genel Başkanı Metin Demir, ATO Meclis üyeleri Naci İlci ve Besa Holding Yöneticisi Efe Bezci ve ATO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nuh Acar da hazır bulundu.

Görüşmede, özellikle tıbbi cihaz üretimi ve ihracatı konusunda ön plana çıkan Ankara’nın potansiyelinin masaya yatırıldığı, önümüzdeki dönemde bu alanda önemli gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

Muhabir: Onur Dedeoğlu