Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Ankaralı firmaların başarısını kutladı. Baran, listede yer alan 14 Ankaralı firmanın Türkiye'nin sanayi gücüne önemli katkılar sağladığını belirterek, bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde, Ankara’dan 14 firmanın yer alması, başkent sanayisinin gücünü ve dinamizmini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu firmaların, ülke ekonomisine sağladıkları katkılar, yatırım, üretim, istihdam ve ihracat alanlarında önemli rol oynuyor.

GÜRSEL BARAN’DAN KUTLAMA MESAJI

ATO Başkanı Gürsel Baran, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesindeki Ankaralı firma sayısının 14 olmasından büyük memnuniyet duydum. Listede yer alan tüm sanayi kuruluşlarını ve bu kuruluşların her kademesinde emek veren çalışanlarını yürekten kutluyorum.”

Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza

Gürsel Baran, listede yer alan firmaların Türkiye sanayisinin taşıyıcı kolonlarını oluşturduğunu vurgulayarak, bu firmaların yatırım ve üretimle istihdam ve ihracata önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. Baran, “Listeye girerek, ülkemiz sanayisinin taşıyıcı kolonlarını oluşturan, yatırım ve üretimle istihdam ve ihracata katkıları ile ülkemizin gelişimine katkı sağlayan ve geleceğine yön veren firmalarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Muhabir: Cansel Yıldız