Ankara'da bazı yollar kapalı olacak: Ankara kapalı yollar.... Ankara'da bazı yollar kapalı olacak: Ankara kapalı yollar....

Aydos Dernekler Federasyonu 2024 Yılı 7. Olağan Genel Kurulu ,  Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Aydos Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cinalioğlu rakip adayın olmadığı genel kurulda yeniden başkan seçildi. Başta CHP İl, ilçe, genel merkez yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda davetli genel kurula katılarak konuşmalar yaptı.

BAŞKANIN AÇIKLAMALARI

Yeniden başkan seçilen Özgür Cinalioğlu şunları söyledi:

 Aydos bildiğiniz gibi Ankara'da bulunan bir sivil toplum meşalesidir. Federasyonumuz bu kentin ya da birazdan detaylı bilgisini vereceğim coğrafi alanın çeşitli semtlerinde faaliyet gösteren derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının ortak paydada buluşarak seslerini daha güçlü bir şekilde duymalarını ve ortak sorunlara çözüm bulmalarına amaçlamaktadır. Kapsam bölgesine bakıldığında alfabetik sırayla Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir illeri yer almaktadır. Bu illerde faaliyet gösteren Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucu değerlerini önemsemiş çağdaş ve ilerici bütün sivil toplum kuruluşları hem seni dernekleri bu ölçüde ihtisas gösteren sivil toplum kuruluşlarını örgütlemeyi kendimize amaç edindik.

Muhabir: Onur Dedeoğlu