İkili, dün akşam el ele görüntülendi ve bu durum, ilişkilerinin yeniden başladığına dair spekülasyonları artırdı. Baht Oyunu dizisinde tanışan ve kısa süre içinde sevgili olan çift, bir süredir barıştıkları yönünde iddialarla gündemdeydi.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Sevgili mi?

Çiftin birlikte görüntülenmesi, hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Ancak, dün akşam ikili ve arkadaşları bir mekanda buluştu. Çift, mekandan el ele çıkarak 2. Sayfa kameralarına yakalandı. Hızlı adımlarla yürüyen çift, sorulara cevap vermeden uzaklaştı.

Aytaç Şaşmaz Evli mi? 

Aytaç Şaşmaz'ın evli olup olmadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ancak, hiç evlenmemiştir ve çocuğu yoktur. 

Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı? Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı?

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Barıştı mı?

Ünlü çift, ilişkilerini dolu dizgin yaşarken aileleriyle de tanışmıştı. Evlenecekleri beklenirken, bir anda aldıkları ayrılık kararı herkesi şaşırtmıştı. Ayrılıktan sonra konuşan Aytaç Şaşmaz, "Kimseye kırgın değilim. Benim için çok değerli. Her şey çok güzeldi. İyi ki vardı," diyerek eski sevgilisi hakkında olumlu konuşmuştu.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın ilişkisi hakkındaki belirsizlik devam ederken, hayranları çiftin barışıp barışmadığını ve yeniden sevgili olup olmadıklarını merak etmeye devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni