MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da Narin Güran'ın katledilmesi ve Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla bebeğin istismara uğraması olaylarına sert tepki gösterdiği bir basın toplantısında, Lider Haber muhabiri Pelin Zengin'in sorusuna verdiği sert yanıtla gündeme geldi.

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar

 Bahçeli'nin konuşmasının ardından Lider Haber Muhabiri Pelin Zengin söz aldı.Zengin, “Narin ve Sıla'ya yapılan vahşete sert tepki gösterdiniz. Geçmişte bu tür suçlar için idam cezası getirilmesi yönünde çağrılarınız olmuştu. Peki, yeni dönemde yapılacak anayasa çalışmalarında bu konuyu tekrar gündeme getirmeyi düşünüyor musunuz?” diyerek sorusunu yöneltti. Ancak bu soru, Bahçeli’yi oldukça sinirlendirdi.

 

BÖYLE SAPIK VE YANLIŞ SORULARLA ALDATMAYA HEVES ETMEYİN

Bahçeli," Anayasanın oluşmuş noktasındaki konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Eğer bizim de gönüllerimiz arasında olup diğer siyasi düşünce ve kuruluşlarla benimsediği takdirde niye olmasın? Olacaksa hangi mutabakatla yeni bir anayasaya kavuşalım? Onu düşünmeliyiz. Böyle sapık veya yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin bundan kocunacak tarafı kalmadığı gibi utanacak tarafı kalmıştır" 

Muhabir: Haber Bülteni