Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni yasama yılı açılışı sonrasında dikkat çeken bir nezaket anına imza attı. Törenin ardından Bahçeli, Meclis’ten ayrılmak üzere arabasına bindiği sırada Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanına yaklaştı. Samimi bir şekilde “Efendim Allah sağlık versin” diyerek Bahçeli'nin elini öpmek için hamlede bulundu.

CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu

Bahçeli Kabul Etmedi

Bu jest karşısında Bahçeli, anında tepki vererek elini geri çekti ve “Estağfurullah” diyerek Soylu'nun elini öpmesine izin vermedi. Olayın ardından Bahçeli, arabasına binerek Meclis’ten ayrıldı.

Soylu'dan Esprili Bir Düğün Yorumu

Bahçeli’nin ayrılmasının hemen ardından Süleyman Soylu, Meclis bahçesinde bulunan MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan'a dönerek aralarındaki dostane diyaloğa bir espriyle renk kattı. Soylu, gülümseyerek, “Celal bey, bir daha seninle düğüne müğüne gitmek yok. Feti abiye de söyledim” diyerek Adan’a takıldı. Soylu'nun bu esprisine, Adan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da gülerek karşılık verdi.

Kaynak: B Yüzü