Bakan Yerlikaya, Eski Cami'de kıldığı Cuma namazının ardından, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Haniye için düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.

Bakan Yerlikaya da Katıldı

Namazı, Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu kıldırdı ve namazın ardından dualar edildi. Çok sayıda vatandaş da bu anlamlı etkinliğe katılım gösterdi. Bakan Yerlikaya, namaz sonrasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve sonrasında Edirne Valiliği'ne geçti.

Valiliği Ziyaret Etti

Valilik önünde, Edirne Valisi Yunus Sezer, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Yerlikaya, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve Vali Sezer'den kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Valilik ziyaretinin ardından, "Türkiye’nin huzuru" sloganıyla düzenlenen Edirne Asayiş ve Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Bu toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA