Bakanlığın yaptığı açıklama, birçok kişiyi sevindirdi. Havayolu ulaşımı artık belirli kişiler için daha cazip hale gelecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın duyurusuna göre, anlaşma yapılan A Jet havayolundan alınan biletlerde belirli kişiler yüzde 50 indirim hakkına sahip olacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve A Jet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat arasında imzalanan anlaşma ile belirli kişiler bu indirim fırsatından faydalanabilecek.

İşte, indirim hakkına sahip olan o kişiler…

Duyuruya göre, indirimden yararlanabilecek olanlar şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları, maluller ve malul yakınları ile engelli yolcular olarak belirlendi.

İşverenlerden şok asgari ücret teklifi: DİSK bu kadar da olmaz dedi! İşverenlerden şok asgari ücret teklifi: DİSK bu kadar da olmaz dedi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında imzalanan protokole göre, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları ile maluller ve malul yakınları iç hatlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında yüzde 50, dış hat uçuşlarında ise yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler.

Engelli yolcular ise iç hatlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında yüzde 20, dış hat uçuşlarında ise yüzde 25 indirim hakkına sahip olacaklar.

Muhabir: Haber Bülteni