Akyurt Belediye Başkanı Hilal AYIK ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezinde özel çocuklarımızla bir araya gelerek etkinlik yaptı.
Engelsiz Yaşam Merkezi Akyurt Millet Bahçesinde özel gereksinimli çocuklara hizmet vermeyi sürdürüyor. Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, öğrencilerle beraber kurabiye yaptı.

"Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde "Filifyonka" tiyatro oyunu 10. Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde

Başkan Ayık’a Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Yurt, Nadi Tiryaki, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şükrüye Demirbaş ve öğrencilerin aileleri eşlik etti.

Özel gereksinimli çocuklara hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi çocukların kişisel gelişimine ve sosyalleşmesine büyük katkı sağlıyor. İçerisinde resim, müzik, spor atölyeleri, mutfak ve her yaş grubuna uygun oyun parkı barındıran Engelsiz Yaşam Merkezi’nde her gün çocuklara özel etkinlikler düzenleniyor.

Öğrencilerle birlikte kurabiye yapan ve mutluluklarına tanıklık eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, “Özel gereksinimli çocuklarımız için güzel bir mekanı faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel gereksinimli çocuklarımız, gençlerimiz için yapılmış hakikaten özel bir mekan. Dışarıda her yaş grubuna uygun etkinlik yapabilecekleri parklarımız var. İnşallah velilerimizin ve öğretmenlerimizin öncülüğünde güzel işler ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurabiye etkinliğine katılan öğrencilerin aileleri böyle güzel bir hizmeti Akyurt’a kazandırdıkları için Başkan Ayık’a teşekkür ettiler.

Muhabir: Fatma Doğanay