Batman’da meydana gelen feci kazada, düğün çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan davetlilere tır çarptı. Edinilen bilgilere göre, Batman-Siirt Çevreyolunda bulunan bir düğün salonundaki düğüne katılan davetliler, düğünden çıkarak yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada bir tırın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti.

Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi

Tırın çarpmasıyla sürücünün kontrolünden çıkan araç, önündeki çok sayıda araca da çarptı. Kaza sonucu, düğünden çıkanlardan biri bebek olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olayın ardından çok sayıda polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Yola savrulanlara müdahale eden sağlık ekipleri, biri bebek 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin ise yaralandığını belirledi. Hayatını kaybedenlerin otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı ve yaralıların çevredeki hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belirlendi

Kazanın ardından hayatını kaybedenlerin aynı aileden oldukları belirlendi. Hayatını kaybedenlerin isimleri Süleyman Oğuz, İlyas Oğuz, Demir Oğuz ve Sefa Oğuz olarak açıklandı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmış olup, yetkililer olayın tüm detaylarını incelemeye devam ediyor.

Kaynak: İHA