ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) geçtiğimiz günlerde istifa eden Batuhan Küçük, istifasının ardından kamuoyuna yeni bir açıklama yaptı. Daha önce CHP Şereflikoçhisar İlçe Gençlik Kolları Adayı olan Küçük, istifasına ilişkin çeşitli iddiaları net bir dille yalanladı.

"İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Adaylığı İddiaları Asılsız"

Batuhan Küçük, istifasıyla ilgili kamuoyunda dolaşan siyasi partinin ilçe başkanı olacağı, yeni bir partiye katılacağı ve belediye başkan adaylığı için CHP’den ayrıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Küçük, bu spekülasyonları kesin bir dille reddederek, "Bu iddialar tamamen asılsızdır" ifadesini kullandı.

"Parti Sahip Çıkmadı, Mücadeleme Başka Yerde Devam Edeceğim"

Küçük, CHP yönetimi ile herhangi bir uzlaşma görüşmesi olmadığını da belirtti. "CHP yönetimi tarafından görüşme ve orta yol bulunma talebi olmamıştır" diyen Küçük, parti yönetimini eleştirerek, "Sen partinin evladına sahip çıkmazsan, kolundan tutmazsan ben de ayrılır, mücadeleme farklı bir yerde devam ederim" dedi. Küçük, siyaseti bırakma gibi bir düşüncesi olmadığını vurgularken, "Siyaseti bırakacak olanlar, tabanına sahip çıkamayanlardır" ifadesiyle parti yönetimine tepkisini sürdürdü.

"Gençlik Kolları Kongresi Sürecinde Dışlandım"

Küçük, istifa kararının arkasında Gençlik Kolları Kongresi sürecinde yaşanan haksızlıklar olduğunu belirtti. Küçük'e yakın olan üyelerin kongreye davet edilmediğini ifade eden Küçük, "Batuhan’a yakın olan üyelere haber etmeyin talimatı verildi. Gizli gizli toplantılar yapıldı. Açık açık 'Sana ihtiyacımız yok' denildi" sözleriyle bu durumu eleştirdi. Küçük, halkın bu haksızlıkların farkında olduğunu belirterek, "Vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecek" dedi.

"Siyaset Nasıl Yapılır, Göstereceğiz"

Batuhan Küçük, siyasete nasıl devam edeceği konusunda net bir açıklama yapmasa da, gelecekte atacağı adımların kısa bir süre sonra kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi. "Siyaset nasıl yapılır en iyi şekilde göstereceğiz" diyen Küçük, önümüzdeki seçimlerde halkın karşısına bir seçenek olarak çıkacağını belirtti. Son olarak, garibanların sorunlarına çözüm bulamayan mevcut siyasi anlayışın sona ereceğini vurgulayan Küçük, "Kibir kulelerini garibanlar yıkacak" ifadesiyle sözlerini sonlandırdı.

Batuhan Küçük’ün siyasete nerede ve nasıl devam edeceği merakla beklenirken, yapacağı açıklamalar ve atacağı adımlar Şereflikoçhisar ve çevresinde yakından takip ediliyor. Küçük, yeni dönemde halkın ihtiyaçlarını öncelik alacağını ve Şereflikoçhisar’a faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğini belirtti.

 
 
 
Şunu dedin:
 
Muhabir: Cansel Yıldız