Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve belediye personelinin de bulunduğu bir grup ile birlikte terminale geldi. Burada, daha önce husumet yaşadığı belirtilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G. (49) ile karşılaştı. İddialara göre, aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Başkan Demirtaş ve yanındakiler, baba ve oğlunu darp etti.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Kavga anı, terminalin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Olay sırasında terminalde bulunan diğer vatandaşların araya girmesi sonucu, Demirtaş ve yanındakiler terminalden ayrılmak zorunda kaldı. Kavga sırasında yaralanan baba-oğul, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu "Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.’nin polis merkezinde ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: Haber Bülteni