Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık yaptığı paylaşımda: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek Mevlid-i Şerif okuttuk, şehitlerimiz anısına lokma dağıtımı ve fotoğraf sergisinin ardından şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleriyle bir araya gelerek Milli Birlik Gününde bu tarihin unutulmaması için etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin” ifadelerine yer verdi. 


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, vatan sevgisi ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de sağlıklı güzel ömürler diliyoruz” dedi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “ Aziz Türk Milleti egemenliğine, bağımsızlığına ve demokrasisine her koşulda sahip çıkmıştır. Millet iradesine zincir vurmaya çalışılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; alçaklara karşı dimdik duran şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve ailelerine sabırlar diliyorum... 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun” paylaşımı yaptı. 


Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, paylaşımında, “15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği destansı direnişi ve zaferi anıyoruz. Demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 


Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü cesaretin, direnişin ve bir milletin birlikte nasıl aşılmaz bir kale olduğunun hikayesi, milli birliğimizi koruma kararlılığımızın en güçlü ifadesidir. Demokrasimize sahip çıkan kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyor, dayanışma ruhumuzun her zaman bizimle olmasını diliyoruz” paylaşımı yaptı. 


Etimesgut Belediyesi resmi web sitesinde yapılan paylaşımda “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir!” Milletimiz kendi iradesinin ve egemenliğinin üzerinde başka hiçbir güç ve kişi tanımaz, tanımayacaktır. Aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” ifadeleri kullanıldı. 


Kahramankazan Belediyesi resmi twitter hesabında yayınlanan mesajda “15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında ülkemizin demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıkmak için mücadele edilen eşsiz direnişi bir kez daha hatırladık. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerini kullanıldı. 


Polatlı Belediyesi tarafından yapılan paylaşım, “Demokrasimize vurulmak istenen hain pranganın, Büyük Türk Milleti’nin feraseti ve cesaretiyle parçalandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor; kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu


Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli bir şuur, milli bir ruh ve milli bir duruş ile her şart ve koşulda; tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi vatanımızın, devletimizin, bayrağımızın ve demokrasimizin yanındayız” paylaşımı yaptı. 


Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran resmi twitter hesabında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımlarıyla 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti’nde buluşuyoruz” çağrısı yaptı. 


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir.” #15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Milletimizin huzuru ve demokrasi için mücadele verirken şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle; gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum” mesajı yayınladı. 

Muhabir: Cansel Yıldız