Yaşam

"Benimle Boşanır Mısın?" tiyatro oyunu bu akşam Ankara'da!

Ankara, bu akşam tiyatro severler için muhteşem bir oyunla buluşacak. "Benimle Boşanır Mısın?" adlı tiyatro oyununda izleyiciler, evlilik ve boşanma temalarını derinlemesine irdeleyen bir hikaye ile karşılaşacaklar.

Abone Ol

"Benimle Boşanır Mısın?" oyunu, izleyicilere evlilik ve boşanma temalarını derinlemesine irdeleyen, duygusal ve düşündürücü bir deneyim sunacak.

EVLİLİKTEN BOŞANMAYA UZANAN BİR HİKAYE

"Benimle Boşanır Mısın?" oyunu, evliliğin heyecanlı başlangıcından hastalık ve sağlık gibi zorlu süreçlere kadar olan evreleri ele alıyor. Başlangıçta "Benimle Evlenir Misin?" sorusuyla başlayan bu hikaye, zamanla sağlık sorunlarının ortaya çıkmasıyla "Benimle Boşanır Mısın?" sorusuna dönüşüyor. Oyun, izleyicilere hayatın iniş çıkışlarını ve evlilikte karşılaşılan zorlukları samimi bir şekilde anlatıyor.

YARATICI EKİP VE TEKNİK KADRO

Bu etkileyici oyunun uyarlamasını Süleyman Ceylan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Şura Erkan oturuyor. Reji asistanı olarak Merve İmrak görev alıyor. Oyunun teknik ışık ve ses düzenlemeleri Muhammed Furkan Gölbaşı tarafından yapıldı. Kostüm tasarımlarında Melike Çelik ve Melahat Balkan'ın imzası bulunurken, dekor tasarımı ise Resul Bozkurt'a ait.

OYUN BU AKŞAM!

Oyun, bu akşam saat 19.30’da Şato Yazar Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Tiyatroseverler, bu akşam sahnede yerini alarak hayatın karmaşıklığını ve evlilikteki zorlukları gözler önüne seren bu etkileyici oyunu izleyecekler. Kaçırılmayacak bu fırsat için biletlerinizi hemen alın!