Beyoğlu’nda 4 katlı bir apartmanın 1. katından gelen kötü kokular, mahalle sakinlerini alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Afrika uyruklu Sauda A. ve bebeğinin cansız bedenine ulaştı.

Kötü kokular ihbarı trajik sonla sonuçlandı

Olay, saat 23.00 sıralarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi Büyük Kırlangıç Sokak'ta yaşandı. Mahalle sakinleri, apartmanın 1. katından gelen kötü kokular nedeniyle polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Ekipler, ihbar üzerine girdikleri dairede, Afrika uyruklu anne Sauda A. ve bebeğinin hayatını kaybetmiş halde olduğunu tespit etti.

Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Detaylı incelemeler yapıldı

Olay yerine gelen AFAD ekipleri dairede ölçümler yaparken, herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. Polis ekipleri, sokağa güvenlik şeridi çekerek bina içinde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, anne ve bebeğin cenazesi Yenibosna Adli Tıp Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: iha