İsrail'in Beyrut'taki Refik Hariri Hastanesi yakınındaki saldırısında 4 kişi öldü! İsrail'in Beyrut'taki Refik Hariri Hastanesi yakınındaki saldırısında 4 kişi öldü!

Adana’da 12 saatlik süreçte yaşanan şiddet olaylarında 6 kişi hayatını kaybetti. Merkez Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinde gerçekleşen olaylarda 5’i kadın, 1’i erkek öldürüldü, 3 kişi ise yaralandı.

İlk olay saat 16.00 sıralarında Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E. isimli kişi, bir süre önce intihar eden oğlu Muzaffer Erkova’nın ölümünden eşi Güldane Gerçek ve ailesini sorumlu tuttu. Güldane Gerçek (21), annesi Şenay ve kız kardeşi Gaye (25) ile Muzaffer Erkova’nın mezarını ziyaret ettikleri sırada Ş.E., tabanca ile ateş açarak 3 kadını öldürdü ve olay yerinden kaçtı.

İkinci olay Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi Çukurova Caddesi’nde yaşandı. Teyzesinin evine giden Samet Aslan, evin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Aslan’ın katili, olay yerinden firar etti.

Üçüncü olay ise Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. İzzettin T., eşi Ayşegül T. ve kayınbabası Salih K.’yi tabanca ile vurarak yaraladı. Daha sonra bir motosikleti gasp edip kaçan İzzettin T., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Son olay, Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşandı. Şizofren olduğu öne sürülen S.A., annesi Mintiha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse’yi (80) uyurken tabanca ile başlarından vurdu. Olayda Mintiha Aydın ve Ülfet Köse yaşamını yitirirken, baba İlyas Aydın ağır yaralandı.

Kaynak: İHA