Yaşam

Bilkent CYBERPARK şirketlere bütçe planlama eğitimi verecek

Bilkent CYBERPARK ve HEDEF Finansal Planlama ve Analiz iş birliğiyle düzenlenen "İlk Kez Bütçe Yapacak Olan Şirketler İçin Hazırlık Rehberi" etkinliği, 10 Ekim 2024'te Ankara'da gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Bilkent CYBERPARK ve HEDEF Finansal Planlama ve Analiz iş birliğinde düzenlenen bu "İlk Kez Bütçe Yapacak Olan Şirketler İçin Hazırlık Rehberi" etkinliği, bütçe yapımı konusunda deneyimi olmayan şirketlere yol göstermek amacıyla hazırlandı. Etkinlik kapsamında, katılımcılar, bütçe planlamanın şirketleri nasıl finansal açıdan güçlendirdiğini öğrenerek, 2025 yılı için etkili bütçe hazırlığı yapabilecekler.

"İlk Kez Bütçe Yapacak Olan Şirketler İçin Hazırlık Rehberi" etkinliğinde ele alınacan konular arasında, bütçenin tanımı ve finansal yönetimdeki rolü üzerine bilgi verilecek. Şirketler için bütçe yapmanın neden gerekli olduğu ve hangi stratejik adımlarla bütçenin hazırlanabileceği ele alınacak. Bütçesiz bir şirketin karşılaşabileceği riskler ve bütçe yapmanın faydaları konuşulacak. Ayrıca, bütçenin finansal istikrar ve büyüme açısından neden kritik olduğu vurgulanacak. Bütçe oluştururken hangi verilere ihtiyaç duyulacağı ve nasıl bir hazırlık sürecine girilmesi gerektiği anlatılacak. Etkinlik boyunca, bütçeyi oluşturmak için atılması gereken adımlar uygulamalı olarak gösterilecek.

Bilkent CYBERPARK, H Blok Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan "İlk Kez Bütçe Yapacak Olan Şirketler İçin Hazırlık Rehberi" etkinliği 10 Ekim 2024 tarihinde, 14.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. HEDEF Finansal Planlama ve Analiz'in kurucusu Birçem Ayaşlıoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, katılımcıların soruları da yanıtlanarak interaktif bir ortam sağlanacak.