YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteler, aday öğrencilere yönelik tanıtım faaliyetlerine hız kazandırdı. Bu kapsamda Bilkent Üniversitesi de, aday öğrencilere meslek seçimlerinde rehberlik etmek amacıyla Meslek Seminerleri düzenliyor.

Akyurt Belediyesi'nden okullara hijyen desteği: 33 kalem temizlik malzemesi dağıtıldı Akyurt Belediyesi'nden okullara hijyen desteği: 33 kalem temizlik malzemesi dağıtıldı

Meslek seçimi, bireyin tüm yaşamını etkileyen önemli bir karardır. Bu nedenle, bu seçimi yaparken beceri ve eğilimlerinizi iyi değerlendirmeniz ve hedeflediğiniz mesleğin özelliklerini iyi tanımanız büyük önem taşır. Bilkent Üniversitesi, bu konuda aday öğrencilere destek sağlamak amacıyla Meslek Seminerleri düzenliyor. Bu seminerler, adayların meslekler ve iş alanları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmalarını hedefliyor.

Bilkent Üniversitesi'nin Meslek Seminerleri, hem yüz yüze hem de Zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak yürütülecek. Her bir seminer yaklaşık 50 dakika sürüyor.Yüz yüze seminerler, Üniversitenin kampüsünde, belirlenen salonlarda gerçekleştirilecek.

İstenilen bölümlerin meslek seminerine katılabilmek için Bilkent Üniversitesi'nin resmi web sitesinde yer alan ilgili formu doldurmak gerekiyor.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş