Nallıhan Belediyesinden eğitime tam destek Nallıhan Belediyesinden eğitime tam destek

Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencileri, Türkiye’nin önde gelen endüstriyel kuruluşları ile birlikte geliştirdikleri projelerini sergileyecek.

Bu yıl 10’ncusu düzenlenecek olan Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Fuarı 5 Haziran 2024 tarihinde Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Binası Mithat Çoruh Amfisi'nde yapılacak.

Bilkent Üniversitesi’nin resmi internet hesaplarından yapılan açıklamada Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Fuarı’nda, Türkiye’nin önde gelen kuruluşları ile Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünün işbirliği yaparak gerçekleştirdiği projelerin yer alacağı belirtildi.

ÖĞRENCİLERE FARKLI KAPILAR AÇACAK

Açıklamada “Son sınıf öğrencilerinden oluşan proje ekipleri, akademik ve şirket danışmanları gözetiminde bir akademik yıl boyunca yürüttükleri çalışmaların sonuçlarını katılımcılarla paylaşacaktır. Gerçekleştirilen bu projeler öğrencilerimiz ve sanayi kuruluşları arasında çok sağlam bir ilişki kurulmasını sağlamıştır. Geleceğin mühendisleri tarafından araştırmacılarımızın desteğiyle ulaşılan üstün nitelikli sonuçlar kuruluşlara ar-ge işbirliğinin farklı ve inovatif kapılarını açacak ve gelecek projelerin şekillenmesine ışık tutacaktır” denildi.

10. Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Fuarı 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 13:30-16:30 arasında Mühendislik Fakültesi Binası Mithat Çoruh Amfisi'nde yapılacak.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş