Bolu Dağı D-100 Karayolu'nda, Dariyeri Hasanbey Köyü mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 4 aracın karıştığı bir olay yaşandı. Kazada, E.U.K. yönetimindeki 34 CZF 847 plakalı Mercedes marka tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce V.O.'nun kullandığı 51 ACF 797 plakalı Ford marka otomobile, ardından A.T.'nin kullandığı 06 VT 387 plakalı Mercedes marka otobüse çarptı. Bu çarpışmanın ardından tır, A.J. yönetimindeki 07 MAS 11 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

Kazanın ardından, tırın altında kalan otomobildeki sürücü A.J. sıkıştığı yerden kurtarılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası devrilen tırın kaldırılması için uzun süre çalışma yapıldı. Bu sırada Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nde yapılan çalışma nedeniyle Ankara’dan gelen araçlar D-100 Karayolu'na yönlendirildi ve kilometrelerce uzunluktaki araç kuyruğu oluştu. Trafikte oluşan uzun kuyruk dron ile görüntülendi. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Meksika'da göçmenlere askeri müdahale: 6 kişi hayatını kaybetti Meksika'da göçmenlere askeri müdahale: 6 kişi hayatını kaybetti

Kaza, Bolu Dağı'nın İstanbul istikameti Darıyeri Hasanbey Köyü mevkiinde meydana geldi. Yol trafiğe açılmadan önce araçların kısmen kaldırılması ve tırın kaldırılması için yapılan çalışmalar sürücüler için uzun bekleyişlere neden oldu.

Kaynak: İHA