Olay, akşam saat 20.30 civarında Susuzkınık köyünde gerçekleşti. Fikriye Ay, traktörle çekilen bir su tankerine su doldurmak üzereydi. Su doldurma işlemi sırasında, traktör ile su tankeri arasındaki döner şaft bağlantısına kıyafeti takıldı. Dönen şaftın etkisiyle kıyafeti kaptıran yaşlı kadın, traktör ve su tankeri arasındaki bağlantıya sıkıştı.

Yardım Çabaları Yetersiz Kaldı

Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fikriye Ay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan kontroller sonrasında, yaşlı kadının cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın Ardından Yapılan İncelemeler

Yetkililer, olayın detaylarını araştırmak için geniş kapsamlı bir inceleme başlattı. Fikriye Ay'ın ailesi ve köy sakinleri, yaşanan trajedi nedeniyle büyük bir üzüntü içerisinde.

Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi

Kaynak: İHA