Mezardaki Cem Garipoğlu mu? Adli Tıp Kurumu’ndan flaş açıklama! Mezardaki Cem Garipoğlu mu? Adli Tıp Kurumu’ndan flaş açıklama!

Yazgan, kamu görevlilerinin ellerinden alınan kazanımlarının iadesi ve diğer talepler için Bolu’dan Ankara’ya başlattığı yürüyüş eylemi sırasında önemli açıklamalarda bulundu. İsrail Dışişleri Bakanı'nın diplomatik nezakete aykırı ve hadsiz ifadelerine değinen Yazgan, "Türkiye sizin müdahale edebileceğiniz bir ülke değil. Artık politika belirlenen değil, politika belirleyen bir Türkiye var" dedi.

İsrail'e Sert Eleştiri

Mazlum Filistinlilerin topraklarını işgal eden İsrail'in, dünyada ve Türkiye'deki işbirlikçileriyle birlikte hareket ettiğini söyleyen Yazgan, bunun Türkiye'ye karşı bir komplo olduğunun altını çizdi. "Ülkemizin milli birlik ve beraberliğini hedef alan her türlü girişim başarısız olmaya mahkumdur. Bunun en net örneğini 15 Temmuz'da gördük" diye konuştu.

15 Temmuz Vurgusu

Yazgan, 15 Temmuz'daki darbe girişimini hatırlatarak, FETÖ ile işbirliği içinde olan güçlerin ülkemizi işgal etme girişimlerinin milletin iradesiyle engellendiğini ifade etti. "Milletimizin kendi irade ve idaresine sahip çıkmasıyla bu hevesleri kursaklarında kaldı" dedi.

Kaynak: İHA