Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kadın ve erkek şüpheliler, 16 AVH 320 plakalı hafif ticari araç ile gelerek sokakta bulunan bir kıraathaneye pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. Açılan ateş sonucu, kıraathanenin üzerindeki evin balkonunda oyun oynayan 14 aylık Yusuf S., saçmaların isabet etmesiyle bacağından yaralandı. Yusuf bebek, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra şüpheliler, Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu'nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.'nin 16 BCS 128 plakalı otomobilini silah zoruyla gasp ederek kaçmaya çalıştı. Şüphelilerin ilk olayda kullandıkları hafif ticari araç, yolun ortasında bırakıldı. Polis ekipleri, aracın içinde pompalı tüfek ve tabanca buldu.

MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü!

Olayın sebebinin 'kız' meselesi olduğu ve bu nedenle taraflar arasında husumet bulunduğu tespit edildi. İki şüphelinin araç gaspı ve kıraathaneye ateş açma anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA