Siirt’te uyuşturucu operasyonu: Bin 443 hap ele geçirildi Siirt’te uyuşturucu operasyonu: Bin 443 hap ele geçirildi

Bursa’nın Gürsu ilçesi Serme ve Karahıdır Bağlantı Köprüsü’nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Tofaş marka bir otomobil ile başka bir araç henüz bilinmeyen bir sebeple çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobillerden biri sulama kanalına uçtu.

Kazanın ardından olay yerinde büyük bir kaos yaşandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri sulama kanalına uçan araçtaki yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Yaralılar arasında Eren B. (21), Yağmur B. (11), Şenay B. (44), Ali T. (19) ve Mehmet N. (19) ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha bulunuyor. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 5’inin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Son iki günde Bursa’da yaşanan trafik kazaları bilançosu ağır. Üç ayrı kazada toplam 5 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA