Kahramankazan'da Cumhuriyet'in 101. yılı için koşu etkinliği düzenlendi Kahramankazan'da Cumhuriyet'in 101. yılı için koşu etkinliği düzenlendi

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de katıldığı bir programda, TFF'nin mali durumuna ilişkin sert eleştirilerde bulunmuştu. Hacıosmanoğlu, yönetimi devraldıklarında 5 milyon lira fazla olarak sunulan mali tablonun detaylı bir inceleme sonucunda 278 milyon 342 bin 398 lira açık verdiğinin ortaya çıktığını söyledi. Ayrıca, mali tabloların bilinçli olarak manipüle edildiğini öne süren Hacıosmanoğlu, "Konuyu mali direktöre sordum, 'İbra sorunu yaşamayalım diye böyle yaptık' dedi. Hemen görevine son verdik. Şimdi suç duyurusunda bulunacağız." şeklinde konuştu.

"Puma Ödemesi ve Misafir Ağırlama Harcamaları Tartışması"

Hacıosmanoğlu, sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili de önemli iddialarda bulunarak, top sponsoru Puma'nın ödemesi gereken 200 bin Euro’nun önce bir kulübe, ardından bir reklam şirketine aktarılmak istendiğini, ancak Puma'nın bu talebi reddettiğini belirtti. Ayrıca, EURO 2024 sonrası yapılan misafir ağırlama harcamalarına da dikkat çeken Hacıosmanoğlu, eski yönetimin turnuvanın sona ermesinin ardından lüks otellerde kalmaya devam eden misafirler için 4 milyon 681 bin Euro harcadığını ifade etti.

Büyükekşi: "Tek Başına Karar Vermedim"

Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 kapsamında gerçekleştirilen seyahat harcamalarının yönetim kurulu tarafından onaylandığını, bu kararların tek başına alınmadığını vurguladı. Büyükekşi, "Görevi bıraktıktan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmedim. EURO 2024'te yapılan seyahat harcamaları, yönetim kurulu kararı ile alındı, ben tek başıma karar vermedim" dedi.

"Yanlış Bilgilendirme Var, Detaylı Açıklama Yapacağız"

Mehmet Büyükekşi, iddiaların yanlış bilgilendirmeye dayandığını öne sürerek, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detaylı bir yazılı açıklama yapacağını belirtti. Eski başkan, TFF'nin mali durumu ve harcamalarına yönelik ortaya atılan suçlamalara karşı kamuoyunu doğru bilgilendirmek için çalışacağını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi