Ligin 9. haftası, Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak açılış karşılaşmasıyla başlayacak. Eryaman Stadı'nda gerçekleşecek olan maç, yarın saat 20.00'de futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak milli ara sonrasında iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu eski yönetimi ifşa etti:  'Kalemle mali detaylar üzerinde oynama yapılmış' TFF Başkanı Hacıosmanoğlu eski yönetimi ifşa etti: 'Kalemle mali detaylar üzerinde oynama yapılmış'

19 Ekim'de Üç Karşılaşma

Cumartesi günü ligde üç önemli karşılaşma oynanacak. İlk maç, saat 13.30'da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda Teksüt Bandırmaspor ile Fatih Karagümrük arasında olacak. Ardından, 16.00'da Gençlerbirliği, Amed Sportif Faaliyetler’i Eryaman Stadı'nda konuk edecek. Günün kapanışında ise 19.00'da aynı anda iki maç başlayacak: Kocaelispor, Yıldız Entegre Kocaeli Stadı'nda Central Hospital Ümraniyespor’u ağırlarken, Adanaspor, Yeni Adana Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.

20 Ekim Pazar Günü Maç Programı

Pazar günü de ligde üç maç var. İlk düdük saat 13.30'da Pendik'te çalacak ve Siltaş Yapı Pendikspor, Erzurumspor FK ile karşılaşacak. 16.00’da Boluspor, Bolu Atatürk Stadı'nda Ahlatcı Çorum FK’yı ağırlarken, aynı saatte Iğdır Şehir Stadı'nda Alagöz Holding Iğdır FK, Manisa FK ile mücadele edecek. Günün son maçı ise 19.00'da başlayacak ve Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda Uğur Okulları İstanbulspor ile karşılaşacak.

21 Ekim Pazartesi Günü Haftanın Kapanışı

9. haftanın kapanış maçı ise 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Esenler Erokspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak. Maçın oynanacağı stadyum henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak: Anadolu Ajansı