Futbol severlerin yakından takip ettiği eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla voleybol dünyasında ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Sempatik tavırları ve keskin söylemleri ile tanınan Çakar, Türkiye Voleybol Federasyonu seçimleri öncesinde attığı bir tweet ile dikkatleri üzerine çekti.

SOSYAL MEDYADA KONU OLDU

Çakar, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı’nın oğlunun ortak olduğu bir ajansın voleybol dünyasında etkin rol oynadığını ve birçok sporcunun bu ajansla çalıştığını iddia etti. Çakar tweetinde, "Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan burnuma kötü kokular geliyor. Başkanın oğlunun ortağı olduğu bir ajans var. Maşallah tüm voleybol dünyasından sporcular bu ajansla çalışıyor. Hatta voleybolcular adına ödül bile kabul ediyorlar. Hayırlı işler..." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu

Bu açıklamalar, voleybol camiasında büyük yankı uyandırırken, Çakar’ın iddialarına dair resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Türkiye Voleybol Federasyonu seçimlerinin yaklaştığı bu dönemde ortaya atılan bu tür iddialar, federasyon çevresinde yeni tartışmaları da beraberinde getirebilir.

Ahmet Çakar’ın futbolun yanı sıra voleybolda da gündem yaratacak bu çıkışı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak: Haber Merkezi