Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hitap etmeye devam ediyor. 

Kent Lokantası ve Öğrencilere Sıcak Yemek Desteği

Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hitap etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Ankara'nın ilk Kent Lokantası'nı açarak komşularının sağlıklı ve ekonomik gıdaya uygun fiyata ulaşmasını sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Kent Lokantası, taze ve besleyici yemek seçenekleriyle dikkat çekerken, bölge sakinlerine bütçe dostu alternatifler sunuyor.

Ga Z Wdu B Xk A A Q S2

Ayşe Atam İle 90’lar: CSO ADA ANKARA’da Nostalji Dolu Gece! Ayşe Atam İle 90’lar: CSO ADA ANKARA’da Nostalji Dolu Gece!

Ayrıca Çankaya'da kantini bulunmayan 15 okulda öğrenim gören 2.600 çocuğa her gün sıcak öğle yemeği ulaştırılıyor. Bu uygulama, eğitim hayatına katkıda bulunmayı hedeflerken  çocukların sağlıklı beslenmelerini destekliyor. Çankaya Belediyesi, bu sayede hem eğitimde eşitliği sağlamaya hem de aile bütçelerine destek olmaya çalışıyor.

Hafta içi her akşam, üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz akşam yemeği hizmeti de sunuluyor. Bu girişim, öğrencilere hem ekonomik anlamda yardımcı olmayı hem de sosyal bir ortam oluşturmayı amaçlıyor. Çankaya Belediyesi, gençlerin sosyal yaşamlarına katkıda bulunarak, onları destekleme misyonunu sürdürüyor.

Bu sosyal projeler, Çankaya'nın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü pekiştirirken  sağlıklı ve ekonomik gıdaya erişim imkânı sunarak toplumun farklı kesimlerini bir araya getiriyor. Çankaya Belediyesi, tüm bu hizmetlerle sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirerek vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. 

Kaynak: Hazal Ergen