6-7 Temmuz tarihleri arasında Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenecek olan festival, 12:00-21:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Festivalde 180 stantta kadınların el emeği göz nuru ürünleri sergilenecek. Ayrıca, On’lar Acapella, İpop ve Sena Şener’in konserleriyle festival alanı müzikle renklenecek.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Yerel üreticilere destek olmanın yanı sıra, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak olan Kadın Emeği Festivali’ne katılacak olan vatandaşlar hem alışveriş yaparak kadınların emeğine katkıda bulunacak hem de keyifli anlar yaşayacak.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı X üzerinden duyuru yapan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet ederek, “Kadınlarımızın el emeğini ve yaratıcılığını kutlamak için düzenlediğimiz bu festivale herkesi bekliyoruz. Hem el emeği ürünleri görmek hem de harika konserlerle eğlenmek için Uğur Mumcu Parkı’na davetlisiniz.” İfalerini kullandı.

Muhabir: Fatma Doğanay