Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Tıp dünyasının ünlü isimlerinden olan Cem Payaslı'nın kim olduğu sıkça araştırılıyor. Seda Sayan'ın da estetik doktoru olan Cem Payaslı'nın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte, Cem Payaslı hakkında merak edilen tüm detaylar...

Cem Payaslı Kimdir?

Op. Dr. Cem Payaslı, Estetik ve Plastik Cerrahi alanında tanınmış bir uzmandır.

Cem Payaslı Nereden Mezun?

İlkokul eğitimini memleketi olan Antakya’da Kültür Koleji’nde, ortaokul ve lise eğitimini Ankara Arı Koleji’nde tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi’nde Tıp eğitimini bitirmiştir.

Seda Sayan'ın Estetik Doktoru Kimdir?

Op. Dr. Cem Payaslı, Estetik ve Plastik Cerrahi ihtisasını tamamladıktan sonra Zonguldak Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini yaklaşık 800 operasyon ile tamamlamıştır. İspanya’da ünlü estetik cerrah Op. Dr. Xavier De Benito ile çalışarak estetik operasyonlar yapmış ve askı tekniği konusunda sertifika almıştır. 2 yıl Altunizade’de özel bir klinikte görev yapan Dr. Payaslı, şu anda kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Cem Payaslı Makaleleri

Op. Dr. Cem Payaslı'nın, tıp dünyasına katkıda bulunan birçok uluslararası makalesi bulunmaktadır. Bunlar arasında:

  • Kargi E, Işikdemir A, Tokgöz H, Erol B, Işikdemir F, Hanci V, Payasli C. Comparison of local anesthetic effects of tramadol with prilocaine during circumcision procedure. Urology. 2010.
  • Kargi E, Babuccu O, Altunkaya H, Hosnuter M, Ozer Y, Babuccu B, Payasli C. Tramadol as a local anaesthetic in tendon repair surgery of the hand. J Int Med Res. 2008.
  • Hosnuter M, Payasli C, Isikdemir A, Tekerekoglu B. The effects of onion extract on hypertrophic and keloid scars. J Wound Care. 2007.
  • Payasli C, Babuccu O, Kargi E, Hosnuter M, Tekerekoglu B. Traumatic prominent ear secondary to cartilage fracture without skin laceration or hematoma. Plast Reconstr Surg. 2006.

Katıldığı Kongreler

Dr. Cem Payaslı, birçok önemli kongreye katılarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Katıldığı kongrelerden bazıları:

    1. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, 2003, Samsun.
    1. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 2005, Konya.
    1. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 2008, Antalya.
  • Dermatolojik Cerrahi Kongresi, 2008, İstanbul.
Muhabir: Haber Bülteni