Kazakistan'da Nükleer Enerji Referandumunda %69,8 "Evet" Oyu Kazakistan'da Nükleer Enerji Referandumunda %69,8 "Evet" Oyu

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve diğer partililerle birlikte yemekte buluşması siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. DEVA Partisi Beyoğlu Kurucu İlçe Başkanı Cemil Kara, yemekten bir fotoğrafı Enginyurt’u etiketleyerek “Muhteşem kadromuza yakışan bir detay, Geliyor gelmekte olan” notuyla paylaştı.

Kafaları Karıştıran Paylaşım

Cemil Kara’nın sosyal medya paylaşımı, Cemal Enginyurt’un DEVA Partisi’ne katılacağı yönünde spekülasyonlara yol açtı. Fotoğrafın ve Kara'nın yorumunun ardından, Enginyurt’un parti değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu oldu. Enginyurt’tan ise konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Siyasi Kulislere Yansıyanlar

Bu buluşma, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. Cemal Enginyurt’un Demokrat Parti’den ayrılarak DEVA Partisi’ne katılacağı iddiaları güçlenirken, Enginyurt’un bu buluşma hakkında ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Siyasi gözlemciler, Enginyurt’un parti değiştirmesi durumunda bunun Demokrat Parti ve DEVA Partisi arasındaki dengeleri nasıl etkileyeceğini tartışmaya başladı.

Muhabir: Haber Bülteni