Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Atatürk Caddesi’nde, "askere gideceğim, kimsem yok, paraya ihtiyacım var" diyerek vatandaştan para toplayan genç, zabıta ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda yakalandı. Son dönemlerde bu şekilde yapılan şikayetlerin artması üzerine harekete geçen Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, titiz bir takip sonucu D.K. isimli şahsı yakaladı.

Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu:  Binlerce malzeme ele geçirildi Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu: Binlerce malzeme ele geçirildi

D.K.’nin, omuzlarında Türk bayrağı desenli örtü ve ellerinde kolonya ile vatandaşların duygularını istismar ettiği belirtildi. Zabıtayı fark edip kaçmaya çalışan D.K., kısa sürede yakalandı ve üzerindeki aramada 575 TL para bulundu. Bu paraya el konulurken, şahıs hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yapıldı.

Zabıta ekipleri, son dönemde bu tür duygu sömürücü vakaların artış gösterdiğine dikkat çekerek, vatandaşlara bu tarz durumlarla karşılaştıklarında durumu kolluk kuvvetlerine bildirmeleri çağrısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı