Siyaset

CHP Altındağ İlçe Başkanlığına yeni atama

Ankara’da yerel seçimlerin açık ara birinci partisi olan CHP’de Altındağ İlçe Başkanlığı’na Gökhan Urun getirildi.

Abone Ol

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliğine aday olmak için görevlerinden istifa eden ilçe başkanlıklarının yerine yeni isimler atanmaya devam ediyor.

Başkent Ankara’da yerel seçimlerin açık ara birinci partisi olan CHP’de de Altındağ İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldı.

CHP Altındağ İlçe Başkanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, ilçe başkanlığına Gökhan Urun’un getirildiği duyuruldu.

Açıklamada şöyle denildi:

“Yeni Başkan'ımız Sn. Gökhan Urun'un örgütümüzün Gençlik Kolları Başkanlığından İl Başkan Yardımcılığına pek çok kademede görev yapmış olmasından kendisine duyduğumuz güvendir. Ali Başkan'ımıza bundan sonraki hayatında güzellikler, Gökhan Başkan'ımıza ise başarılar diliyoruz.

KADIN KOLLARI SEÇİMLERİ

Bu arada Altındağ İlçe Başkanlığı’nda kadın kolları başkanlık seçimi de yapıldı. Seçimler sonunda Seda Baydargök yeni kadın kolları başkanı oldu. İlçe başkanlığından bu konuda yapılan açıklamada “demokrasiyi içselleştirmiş partimizin kadınları olarak hep birlikte partimizin bayrağını en yukarılara taşımaya devam edeceğiz. Demokrasinin en büyük güvencesi kadınlarımızdır. Kadınlarımız, her türlü eleştiriyi sakınmadan söyler ve kazanan kim olursa olsun tek yürek yürümeye devam eder. Bizi yıllardır bir tutan da budur. Hep birlikte gelecek güzel günlere” denildi.