Siyaset

CHP Keçiören Gençlik Kolları seçim sonucu belli oldu

Yusuf Kurnaz, CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden seçildi. İlk Kutlama Ankara Milletvekili Sema Dinçer’den geldi.

Abone Ol

CHP Keçiören Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri tamamlandı ve mevcut başkan Yusuf Kurnaz, yeniden başkan seçildi. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Kurnaz'ı tebrik etti ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, seçim sonucunun açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Yusuf Kurnaz'ı tebrik etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Keçiören Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen değerli genç yol arkadaşım Yusuf Kurnaz'ı tebrik ediyor, yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar büyük emek ve gayret göstererek Partimizin Keçiören'de büyümesine önemli katkılar sunan Yusuf Kurnaz'ın bundan sonrada başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır."

Yusuf Kurnaz, yeniden başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, gençlik kolları olarak hedeflerini daha da büyüteceklerini belirtti. Yeni dönemde, Keçiören’deki gençlerle daha fazla buluşmayı, onların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm yolları aramayı sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, çevre bilinci, eğitim olanaklarının artırılması ve gençlerin sosyal hayatta daha aktif rol alması gibi konularda projeler geliştireceklerini söyledi.