Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok! Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok!

Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve meclis üyesi Gül Eda Hür'ün 805 bin TL değerinde olduğu iddia edilen saati sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kullanıcılar Hür'ün yöneticiliğini yaptığı ve ABB’den 42 milyonluk ihale aldığı iddia edilen şirketini yeniden gündeme getirerek, Hür’ü, “bu değirmenin suyu ihalelerden mi geliyor” diye eleştirdi.

İLGİLİ İÇERİK:

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ GÜL EDA HÜR’DEN SAAT VE ŞİRKET İDDİALARI HAKKINDA AÇIKLAMA: “NE KOLUMDAKİ SAAT 800 BİN TL NE DE İHALEDE BAHSİ GEÇEN FİRMADA YÖNETİCİYİM

BELEDİYEDEN 42 MİLYON LİRALIK HAVUZ BAKIM İHALESİ ALDIĞI İDDİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yönetimindeki belediyenin, atıl durumda olan Ankapark için verdiği 35 milyon TL'lik havuz bakım işi, CHP'li meclis üyesi Gül Eda Hür'ün yöneticiliğini yaptığı 'Ahed Plastik' firmasına verildiği iddia edilirken  Hür’ün kolundaki 805 bin lira değerinde olduğu belirtilen saati de dikkatlerden kaçmadı.

Gül Eda Hür’ün saatinin yüksek fiyatı ve yöneticiliğini yaptığı şirketin aldığı milyonluk ihaleler, sosyal medya kullanıcıları tarafından "Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" şeklinde eleştirildi.

Muhabir: Fatma Doğanay